Un nou pas in radiochirurgie

ALTIUS HF 200W este singurul radiocauter omologat şi avizat CE, produs în România.

Ing. Daniel Constantinescu

Îmbinând tehnologia de ultimă generaţie în domeniul electronicii cu sisteme software avansate, Altius HF 200W este unul dintre cele mai avansate echipamente folosite in radiochirurgie. Inovaţiile aduse de Altius ridică la cel mai înalt nivel gradul de protecţie pentru medic şi pacient, creând un precedent pentru producerea de aparate cât mai inovatoare, sigure, ergonomice şi totodată eficiente. Încă din acelaşi an Altius HF 200W a avut succes pe piaţa românească, dar şi pe piaţa internaţională, radiocauterul fiind utilizat în clinici din Japonia, Italia şi Germania.

Prin performanţele sale Altius HF 200W, poate fi folosit cu succes atât în chirurgia clasică - în toate tipurile de incizii, dar şi în chirurgia leziunilor de la nivelul pielii şi mucoaselor. Altius HF 200W este extrem de precis la cele mai delicate operaţiuni, fiind un partener ideal în chirurgia plastică şi reparatorie. Utilizarea sa permite o tehnică minim invazivă, practicată în electrorezecţii, biopsii cervicale, cauterizări, excizii ale condiloamelor genitale, transformând aceste tipuri de intervenţii în unele de rutină.


 • PRECIZIE

  Controlul perfect al adâncimii secţiunii este suplimentat de un sistem de protecţie ce nu permite lezarea ţesutului când se aplică o presiune mai mare.

 • Control

  Control maxim pentru oprirea hemoragiilor cu ajutorul a două moduri de coagulare monopolară (superficială şi profundă) şi coagulare bipolară.

 • ULTIMA TEHNOLOGIE

  Altius vine cu o soluţie nouă în sprijinul unei chirurgii minim invazive utilizând o energie direct proporţională cu tipul ţesuturilor, recuperarea inciziei realizându-se într-un timp mult mai scurt.

 • INTERFAŢĂ PRIETENOASĂ

  Displayul de 5" cu touch rezistiv şi interfaţa intuitiva permit modificarea setărilor cu usurinţă. Meniu ergonomic presetabil în principalele limbi de circulaţie internaţională.

 • DIMENSIUNI REDUSE

  Greutate si dimensiuni reduse pentru performanţele sale, fiind usor de transportat

 • EFICIENŢĂ

  Posibilitatea de a lucra atât in regim bipolar cât şi monopolar fără a fi necesare manipulări suplimentare pentru schimbarea accesoriilor.

 • Regim de lucru intensiv

  Utilizarea în regim de lucru intensiv o perioadă mult mai mare decît a aparatelor clasice de electrochirurgie fapt ce duce la reducerea considerabila a timpului operator.

 • FIABILITATE

  Durată de viaţă îndelungată, fapt demonstrat în urma testelor şi procedurilor impuse de standardele internaţionale.

 • VERSATILITATE

  Versatilitatea aparatului este dată de compatibilitatea lui cu toate accesoriile de radiochirurgie.

Un nou pas în radiochirurgieAltius HF 200W vine cu o soluţie nouă în sprijinul unei chirurgii minim invazive utilizând o energie direct proporţională cu tipul ţesuturilor. Aparatele clasice induc în ţesut o energie mult mai mare decât cea necesară secţionării sau coagulării ţesutului.

Altius HF200W vine în sprijinul medicului şi a pacientului prin utilizarea unui sistem inovativ, brevetat, care monitorizează legătura aparatului la circuitul de împământare. Acest sistem unic în lume oferă avantaje de neegalat privind protecţia împotriva arsurilor accidentale.

Regimul Monpolar

 • Tăierea Monopolară

  Reprezintă secţionarea ţesuturilor biologice prin trecerea curentului de înaltă frecvenţă şi înaltă densitate concentrată prin vârful piesei de mână.

 • Taiere-Coagulare

  (60% Tăiere / 40% Coagulare)

 • Coagularea Monopolară

  (Tăiere 40% / Coagulare 60%) Este hemostaza vaselor mici de sânge ale ţesutului corporal prin trecerea curentului de înaltă frecvenţă prin vârful piesei de mână.

 • Coagulare-Fortata

  (Tăiere 10% / Coagulare 90%)


Regimul Bipolar

 • Coagularea Bipolară

  Constă în hemostaza vaselor mici de sânge ale ţesutului între cele două vârfuri ale pensei. Actiunea presupune o creştere treptată a intensităţii.

 • Lipirea Bipolară

  Constă în lipirea vaselor de sânge de diametre mari cuprinse între 1 şi 5 mm cu ajutorul accesoriului de lipire bipolară (pensa de lipire bipolară).