Cariere

Compania MobilService are o vasta experienta in domeniul medical, asigurand service si consultanta pentru echipamente medicale, inca din anul 2005.
Compania detine propriul department de cercetare - dezvoltare iar in anul 2009 a reusit omolagarea primului radiocauter produs in Romania, ceea ce a permis utilizarea acestuia în multe clinici din ţară şi din străinătate. Ulterior, efortul depus în munca de cercetare a condus la proiectarea şi dezvoltarea de sisteme hardware şi software personalizate pentru diverse dispozitive şi echipamente medicale, atat din tara cat si din strainatate.
MobilService detine toate atuurile si resursele pentru a inova tehnologii de ultima generatie, de aceea cauta in permanenta personal calificat.

Sa faci parte din echipa Mobil Service inseamna sa fii la curent cu cele mai noi tehnologii, sa faci parte din proiecte noi si inovatoare si sa inveti de la cei mai buni specialisti in domeniu! Iata care sunt oportunitatile nostre de cariera:

Inginer Service


Descrierea jobului:

Instalarea si punerea in functiune a echipamentelor medicale si electronice.

Cerinţe:

Cunosţinte tehnice; Studii superioare tehnice pe profil de radiocomunicaţii sau automatică şi calculatoare; Experienţă în domeniu; Carnet de conducere; Abilitatea de a înţelege scheme electrice şi a lucra cu echipamente de masură; Capacitatea de organizare în condiţii de stres; Eficienţă în rezolvarea sarcinilor; Compentenţă în instruirea personalului medical după punerea în funcţiune a echipamentelor medicale.

Avantaje:

Salarizare motivanta; Condiţii de lucru profesioniste; Echipă experimentată; Posibilitatea de a lucra la proiecte inedite si provocatoare.

Software Developer


Descrierea jobului:

Proiectarea, dezvoltarea şi testarea software pentru sisteme embedded.

Cerinţe:

Cunosţinte în limbajul C/C++; Cunosţinte despre microcontrollere, sisteme embedded şi sisteme electronice; Abilitatea de a înţelege scheme electrice şi a lucra cu echipamente de masură; Realizarea proiectelor în funcţie de termenii clientului; Testarea proiectelor şi realizarea documentaţiei;


Avantaje:

Salarizare motivantă + venituri procentuale în funcţie de proiect; Condiţii de lucru profesioniste; Echipă tânăra şi dinamică; Posibilitatea de a lucra la proiecte inedite şi provocatoare.

Aplică la job-ul dorit

Ataşează CV-ul tau

Dimensiunea maximă admisă a fişierului: 1.00 MB

Se   acceptă   doar   următoarele formate: PDF DOC DOCX